Boek vooruitgang.
Voor opdrachtgevers én jezelf.

Wij helpen je graag aan opdrachten die je het verschil laten maken. Zo gevarieerd, flexibel en uitdagend als je wilt. Laat weten dat je beschikbaar bent en wij laten je weten welke opdrachten we je aan kunnen bieden.

Schrijf je kosteloos in!

Omschrijf bondig wat je kunt en wilt doen; door het uploaden van je cv kunnen we gerichter voor je zoeken, dus dat raden we zeker aan.

Ga je via Tomms aan de slag? Dan rekenen wij 2% commissie van je bruto uurtarief of opdrachtbedrag. Houd hier dus rekening mee wanneer je je offerte opstelt!


Ga voor afwisseling, vrijheid en een plezierige samenwerking!

Wat Tomms kost en voor je doet

Voor € 1,00 per gewerkt uur verzorgt Tomms jouw contract en facturatie, krijg je toegang tot ons tijdregistratiesysteem en zorgen wij voor tijdige betalingen. Daarnaast zorgen wij dat je met voldoende uren en opdrachtgevers aan de criteria voor zelfstandig ondernemerschap voldoet. 

Ga je op vakantie? Wij regelen (desgewenst) vervanging voor je met de zekerheid dat je je werk daarna gewoon weer hervat.

Ook staan we klaar voor advies wanneer je hulp nodig hebt bij een opdracht of keuzes rondom je ondernemerschap.

/

Wat verwachten wij van jou?

Professionaliteit. Wat inhoudt dat je in de basis stipt bent, professioneel communiceert en representatief bent. En dat vertrouwelijkheid vanzelfsprekend voor je is, aangezien je voor verschillende opdrachtgevers werkt. Verder toon je initiatief en beschik je over meedenkend vermogen.

Heb je dit in je? Dan is de kans groot dat we een succesvolle samenwerking tegemoet gaan!

We beantwoorden je vragen graag!