GA VOOR SUCCES MET WAT JE ONLINE UITSTRAALT!

Een website moet voor je werken. Dat begint met een professionele uitstraling, passend bij je bedrijf.

Vervolgens dient je websitebezoeker geprikkeld te worden door je boodschap. Waarmee kun je haar of helpen? Wat maakt je uniek? In ons geval ziet het er als volgt uit:

  • Je nieuwe website staat binnen een week online!
  • Al vanaf € 650,- incl. tekst- en afbeeldingsoptimalisaties
  • Hosting verzorgen we voor je! Incl. e-mail en SSL vanaf € 7,50 p/m
  • Ook je bestaande website kunnen we onderhouden en bijwerken
  • Benieuwd? Bel 06 -225 805 48 of laat je gegevens achter!

Aan zoiets kun je dus denken… Tot slot is het natuurlijk van belang dat je bezoekers aantrekt. Wij helpen je daarbij. Of je de nadruk nu op zoekmachines, sociale media of traditionele media wilt leggen.

De veelzijdigheid van Tomms. Webdesign:

Webshops

Of het nu gaat om het ontwikkelen van je webshop of het dagelijks beheer: me onze hulp ziet je digitale winkel er tiptop uit en wordt deze supergebruiksvriendelijk. En natuurlijk leggen we uit hoe je je assortiment zelf eenvoudig beheert.

Merkidentiteit

De kern van je bedrijf. Waarom doe je wat je doet en waarmee onderscheidt het zich van de rest? Wij helpen je met het aanscherpen van je verhaal, maar bijvoorbeeld ook met logodesign en vormgeving van je huisstijl. 

Onderhoud en beheer

Waar techniek is, is ook onderhoud nodig. Wij regelen wij dit snel een voordelig. Naast technisch onderhoud zorgen we ook voor het praktische beheer: zo controleren we teksten, afbeeldingen én de inrichting van je site.

U

Online vindbaarheid

Om online vindbaar te worden op meer dan alleen je bedrijfsnaam, is ‘leven in de online brouwerij’ nodig. Blogposts, nieuws, links naar social media én doorlopende optimalisatie van je nieuwe schrijfsels…je kunt het gelukkig allemaal aan ons overlaten.

e

Extra functies

Benieuwd of wij dat gecompliceerde formulier, je foto- en videocollage of meertaligheid in je website kunnen integreren? Tomms heeft alle expertise in huis om ook technisch uitdagende(r) projecten uit te voeren. Een heldere planning en uiteenzetting van functionele eisen staan hierbij centraal.

Zelf aan de slag!

Wanneer je na oplevering van je website zelf pagina’s, berichten wilt kunnen aanpassen, waarbij je zelf dus ook foto’s, teksten en video’s kunt toevoegen en wijzigen, hebben we goed nieuws: we kunnen je in een gebruiksvriendelijk systeem helemaal de vrije hand geven!

Werkwijze 

De communicatie rondom je nieuwe website is minimaal net zo belangrijk als de technische skills van je webdesigner. En daarom zit je goed bij Tomms. Met je meedenken, concepten voorleggen waar je op mag schieten, alvast beginnen met zoekmachine-optimalisatie: we houden de vaart erin naar oplevering. Om je vervolgens een heldere instructie te geven over hoe je je eigen site bijhoudt. En ja, daarna blijven we gewoon voor je klaarstaan. Via telefoon, mail en app.

IN SAMENWERKING MET PROLINK WERKT TOMMS ONDERMEER VOOR:

Goudkuil Machine Factory

Laat weten waarmee we je kunnen helpen!