tomms. in bedrijf

Of het nu gaat om aansturing van eigen medewerkers, toeleveranciers of door Tomms ingeschakelde professionals: wij bieden interim management waarmee je doelen tijdig, binnen budget en met gestelde kwaliteitsnormen worden behaald.

Jouw interim manager beschikt daarbij over een directe lijn met Tomms’ inhouse experts en partners zodat je extra snel schakelt binnen de volgende vakgebieden:

Office management

Ga voor structuur, overzicht en controle. Laat ons een blik werpen op werkprocessen en (o.a.) lopende abonnementen en verzekeringen.

Inkoop

U specificeert, wij vergelijken en onderhandelen. Met de meer- en/of restwaarde, rentabiliteit en de investeringstermijn indachtig.

Marketing

Zowel offline als online dé pakkende boodschap sturen die jouw doelgroep raakt: wij creëren, publiceren, meten resultaat en sturen (waar nodig…) bij. 

Techsupport

De kunst om ICT veilig, bedrijfszeker en soepel te laten functioneren tegen beheersbare kosten. Wij onderzoeken graag of wij deze ook bij jóu verstaan. 

Websupport

Wat jij met jouw onderneming wilt uitstralen, vertalen wij naar maatwerk webdesign. Zo basic of uitgebreid als je wilt, en altijd zelf te onderhouden. 

Videoproducties

Video’s zijn onmisbaar in het digitale, online tijdperk. Bereik en beweeg jouw doelgroep met een video op maat.

HR-support

De basis geregeld: o.a. het opstellen en onder de aandacht brengen van vacatures, het meten van bereik en assisteren bij de selectieprocedure.

Wij zijn trots te mogen werken voor:

Ook klaar voor de start?